Konstruktiv sparring om udvikling af marketing

2020-06-18T10:14:08+02:00

Konstruktiv sparring - effektfulde resultater Træk på min erfaring i dit beslutningsgrundlag Marketing kan med fordel ses i et perspektiv, hvor der både sættes fokus på at styrke relationer til kunder og forretningsforbindelser og medarbejdere og interessenter. Hvordan skal tiltag indenfor markedsføring og kommunikation i det hele [ ... ]

Hvad ser jeres kunder?

2020-06-12T17:54:39+02:00

Hvad er det egentlig jeres kunder køber af jer og hvorfor køber de det hos jer? For dig som virksomhedsejer kan det virke åbenlyst, hvorfor kunderne har valgt at handle hos netop din virksomhed. I sælger et produkt eller en ydelse, og det er det kunden køber. Spørgsmålet er, om I har kendskab til de reelle overvejelser bag en kundes beslutning om at købe netop hos jer – hvorfor er I det rigtige match for kunden nu og i morgen?

Hvad vil I gerne tage højde for i jeres konceptudvikling?

2020-06-03T11:07:42+02:00

Konceptudvikling har mange facetter Vil det kunne styrke ideoplæg og konceptudvikling at trække på en erfaren marketingressource? Der kan være mange fordele i at indgå et samarbejde med en ekstern sparringspartner, når man ønsker at styrke og produktudvikle sit produkt/portefølje - og gerne imens afsættet stadig er ideudviklingsfasen. [ ... ]

På udkig efter en strategisk samarbejdspartner?

2020-07-15T13:45:50+02:00

Vi begejstres af idéer, drive og engagement. Kan vi tilslutte os dine ideer, og har vi tillid til hinanden, er de væsentligste forudsætning på plads. Når der er vægt på åbenhed, teamwork, deling og dialog, er vi parate til at påtage os en øget risiko og finde det rette match mellem behovet for vores ressourcer og din virksomhed. Lad os mødes og få sat perspektiv på de muligheder, som vi sammen kan give hinanden.

Konkret opgaveløsning

2020-06-12T17:50:44+02:00

Har du nogle gode idéer, som du gerne vil have hjælp til at føre ud i livet - eller mangler du ressourcer til en konkret opgave eller projekt? Vi hjælper gerne med et bredt spektre af udviklings- og marketingopgaver, fx indenfor planlægning, processer og guidelines, nyhedsbreve, automails og journeys, indhold og kommunikation. Lad os tage en snak om dit projekt og se hvad mulighederne er.

Go to Top